Ryhmien ja yksilöiden valmentamista
suurella sydämellä

Olen Sari Bergman, työyhteisövalmentaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti-opiskelija. SaagaMindin perustajana ajattelen, että terapeuttinen coaching - palvelu on investointi, joka pysähtyy ihmisen äärelle ja saa aikaan aitoja muutoksia. Koen kiitollisuutta voidessani yritykseni avulla jakaa kaiken osaamiseni työyhteisöjen ja yksityishenkilöiden potentiaalin kirkastamiseksi.

Minun saagani osia ovat olleet ihmisten valmentaminen, vuorovaikutus ja tuloksellinen myyntityö. Omassa esihenkilö- ja valmennustyössäni luottamus, arvostava läsnäolo ja kuuntelu ovat olleet onnistumisen edellytyksiä. Oman minän kehittäminen ja uusien asioiden oppiminen ovat aina motivoineet ja innostaneet minua. Olen työelämäni aikana kehittynyt myynnin, valmentamisen, henkilöstöhallinnon sekä esihenkilö- ja johtotehtävissä.

Urani alussa oma menestykseni uusasiakashankinnassa kuljetti minut myyjien, asiakaspalvelijoiden ja tiimipäälliköiden vuorovaikutusvalmentajaksi. Johtajana koin vilpitöntä halua palvella työntekijöitä. Monipuolisen kouluttautumisen ja pitkän kokemuksen myötä minulla on kokonaisvaltainen näkemys työyhteisöjen hyvinvoinnin vahvistamisesta.

Minun saagani parhaimmat kehittäjät ovat olleet viisi lastani sekä 2 lastenlasta ja aviopuoliso.

Tekniikoina käytän NLP Associate Trainer ja NLP Coach sekä Muutosvalmentaja, Health Coach Master®, Mindfulness CMW®-ohjaaja ja LovelyLife® Coach koulutuksista saamiani oppeja. Valmennuksiani tukee oma kokemukseni vuorovaikutusvalmentajana ja esihenkilönä. Osaamiseni täydentyy ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnoista.

Palvelen siellä, missä tarvitaan lisää tuloksia, energiaa, vastuunottoa sekä itsen ja toisen ymmärrystä.

Ole yhteydessä ja jutellaan lisää.

Sari Bergman
Saaga Coaching Oy

Kehitetään yhdessä uusi suunta.
Ota yhteyttä!

Ole yhteydessä oheisella lomakkeella ja kerro, miten voin olla avuksi.

Sari Bergman
sari.bergman@saagamind.fi
040 630 9876

En ole robotti: Kuinka paljon on viisi plus yksi?

Lähetä