Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva minä

Tunteilla, ajatuksilla ja uskomuksilla on tärkeä merkitys kaikessa vuorovaikutuksessa ja käyttäytymisessä. “Sä koskaan et muuttua saa” sanotaan laulun sanoissa, mutta todellisuudessa me muutamme koko ajan ajatuksiamme ja mieltämme. Niiden muuttuminen on jopa suotavaa ja sallittua. Omaan itseen tutustuminen on inspiroiva matka.
Uudet polut johdattavat meidät löytämään tasapainon hyvään elämään.
Mitä sinä toivot elämältäsi? Elätkö sellaista elämää kuin haluat? Millaisista asioista unelmoit?

Hyvinvoinnin vallankumous -valmennus

Valmennusprosessissa tuodaan näkyväksi potentiaalisi voimavaroineen, joita voit hyödyntää kaikessa vuorovaikutuksessa. Tarvittavat vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi tärkeiden muutosten aikaansaamiseksi. Valmennus mahdollistaa sinua löytämään oikeanlaiset keinot niiden esiintuomiseksi. Jos jokin asia on toiselle mahdollista, on se mahdollista myös sinulle.

Uudet tottumukset vaativat uudenlaista valveutuneisuutta, jottei ajaudu takaisin vanhoille urille. Tämä valmennus auttaa sinua löytämään merkityksellistä tietoa siitä, miten elämää voi muuttaa vähemmän pakonomaisella tavalla. Luontevammin.

Koe pieni elämys joka päivä. Jotakin kaunista ja inspiroivaa. Me voimme vaikuttaa omaan ajatteluumme ja mielentilaamme. Siksi haluan johdattaa sinua omalla matkallasi kohti merkityksellistä ja tasapainoista elämää. Matkaa kuljetaan yhdessä, mutta sinun vauhdissa. Sinun tarvitsee vain ottaa ensiaskeleet.

Valmennuksessa oivallat kuinka voimme itse vaikuttaa elämäämme ja hyvinvointiimme. Itselle epäsuotuisasta elämäntavasta on mahdollista päästä eroon. Muutos koostuu pienistä käytännön askelista arjessa, joilla on vaikuttava merkitys kaikkeen ympärillämme. Muutos lähtee liikkeelle aina ensin itsestä.

Emme voi ratkaista ongelmiamme samalla ajattelun tasolla, jolla loimme ne. - Albert Einstein

Ota yhteyttä. Jutellaan ensin.

Aloitetaan yhdessä Saagamind -hyvinvointivalmennus!

Lähdetään yhdessä tavoittelemaan unelmia.

Kehitetään yhdessä uusi suunta.
Ota yhteyttä!

Ole yhteydessä oheisella lomakkeella ja kerro, miten voin olla avuksi.

Sari Bergman
sari.bergman@saagamind.fi
040 630 9876

En ole robotti: Kuinka paljon on viisi plus yksi?

Lähetä