Mikään ongelma ei ole niin suuri tai paha, ettei siitä voi keskustella.
Älä jää yksin!

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen kokonaisvaltaista keskusteluterapiaa ihan tavallisille ihmisille, jolla pyritään kannustamaan ja vahvistamaan asiakkaan toimintakykyä. Se on lyhytkestoista ja tavoitteellista terapiaa, jossa asiakkaan arvoja kunnioitetaan. Ennalta ehkäisevän terapian aloitus ei edellytä lääkärin lähetettä tai diagnoosia toisin kuin Kelan tukema psykoterapia. Ajanvaraus riittää.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on luottamuksellista. Asiakkaan tietoja ei kirjata eikä rekisteröidä.

Yleisiä syitä hakeutua terapiaan ovat: ahdistuneisuus, alakuloisuus, arjessa selviytyminen, eläkkeelle siirtyminen, elämänmuutos, huoli läheisen jaksamisesta, ihmissuhteen katkeaminen, irtisanominen, itsetuntemus, kadonnut elämänilo, kriisit, lapsen murrosikä, lasten muutto kotoa, lapsen saaminen, masennus, oma jaksaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, ongelmat työssä tai opiskelussa, pari- ja ihmissuhde haasteet, parisuhteen solmiminen, passiivisuus, pelot, riippuvuus, sosiaalinen jännittäminen, stressi ja uniongelmat, suru, tunne- ja elämäntaidot, työelämän haasteet, työpaikan vaihto, työuupumus, työttömyys, työuran jälkeinen aika, urasuunnittelu, uupumus ja vaihdevuodet.

Luottamuksellista keskustelua sinulle tärkeiden asioiden parissa

Me jokainen kohtaamme elämässämme vaikeita asioita. Ratkaisukeskeinen terapia on asiakaslähtöistä terapiaa, jossa keskeistä on asiakkaan tunteiden, kokemusten ja näkemysten kunnioittaminen. Psykoterapeuttisia menetelmiä hyödyntävät keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Terapia on tulevaisuuteen suuntaavaa, voimaannuttavaa, voimavarakeskeistä ja tavoitteellista. Se on käytännönläheinen terapiamuoto, jonka menetelmiä sinun on helppo hyödyntää arjessasi.

Sinun ei tarvitse sitoutua terapiaan ennalta määrätyksi ajaksi, vaan sovimme yhdessä tavoitteet, joiden saavuttaminen määrittelee terapian keston. Keskimääräinen lyhytterapian kesto on 4-5 kertaa. Kesto elää tarpeen mukaan ja on aina tapauskohtaista, joskus jo pari kertaa riittää, toisinaan kertoja tarvitaan enemmän.

Terapiaan pääsee ilman lähetettä ja ajan saa nopeasti.

Lyhytterapia auttaa ratkomaan ongelmia ja etsimään konkreettisia ratkaisuja mieltä painaviin teemoihin, jotka voivat ilmaantuessaan jopa ylittää henkisen sietokyvyn. Tavoitteena on ratkaisujen löytyminen, kun niitä etsitään yhdessä ammattilaisen kanssa. Lyhytterapia on ratkaisukeskeistä ja tavoitteellista. On tehokkaampaa puuttua ongelmiin matalalla kynnyksellä varhaisessa vaiheessa ja ehkäistä ongelmia ajoissa, kuin antaa niiden kasvaa isommaksi vyyhdiksi.

Ajanvaraus lyhytterapiaan.

Lyhytterapia toteutetaan etänä Zoomissa tai keskustelemalla puhelimitse.

Tapaaminen läsnä on myös mahdollinen erikseen sovittuina aikoina Söderkullan Kartanossa. Osoite: Söderkullantie 701, 01150 Söderkulla, Sipoo.

Lyhytterapiaan pääsee omalla kustannuksella, ilman lääkärin lähetettä, diagnoosia ja jonotusta.

Voit varata ajan lyhytterapiaan verkkoajanvarauksessa, soittamalla ma-pe 10-18 numeroon 040 630 9876 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sari.bergman@saagamind.fi.

Yksilöterapiaan varataan kestoltaan 45 tai 90 minuutin aika.

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian hinta:
85 euroa 45 minuuttia
100 euroa 90 minuuttia

Hinnat sisältävät alv 24%.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi lyhytterapiaan.

Ajanvaraus lyhytterapiaan

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa uusia näkökulmia sekä keinoja päästä menneiden yli, selvitä nykyhetkessä, varautua mahdollisiin vastoinkäymisiin ja päästä eteenpäin elämässä. Terapia sopii kaikille, jotka haluavat pitää hyvää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan.

Kehitetään yhdessä uusi suunta.
Ota yhteyttä!

Ole yhteydessä oheisella lomakkeella ja kerro, miten voin olla avuksi.

Sari Bergman
sari.bergman@saagamind.fi
040 630 9876

En ole robotti: Kuinka paljon on viisi plus yksi?

Lähetä