Mikään ongelma ei ole niin suuri tai paha, ettei siitä voi keskustella.
Älä jää yksin!

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen kokonaisvaltaista keskusteluterapiaa ihan tavallisille ihmisille, jolla pyritään kannustamaan ja vahvistamaan asiakkaan toimintakykyä. Se on lyhytkestoista ja tavoitteellista terapiaa, jossa asiakkaan arvoja kunnioitetaan. Ennalta ehkäisevän terapian aloitus ei edellytä lääkärin lähetettä tai diagnoosia toisin kuin Kelan tukema psykoterapia. Ajanvaraus riittää.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on luottamuksellista. Asiakkaan tietoja ei kirjata eikä rekisteröidä.

Yleisiä syitä hakeutua terapiaan ovat ahdistuneisuus, elämän kriisitilanteet, erilaiset pelkotilat, masennus, matala itsetunto, perhe- ja parisuhdeongelmat, riippuvuudet, työuupumus, unettomuus, uupumus.

Luottamuksellista keskustelua sinulle tärkeiden asioiden parissa

Me jokainen kohtaamme elämässämme vaikeita asioita. Ratkaisukeskeinen terapia on asiakaslähtöistä terapiaa, jossa keskeistä on asiakkaan tunteiden, kokemusten ja näkemysten kunnioittaminen. Psykoterapeuttisia menetelmiä hyödyntävät keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Terapia on tulevaisuuteen suuntaavaa, voimaannuttavaa, voimavarakeskeistä ja tavoitteellista. Se on käytännönläheinen terapiamuoto, jonka menetelmiä sinun on helppo hyödyntää arjessasi.

Sinun ei tarvitse sitoutua terapiaan ennalta määrätyksi ajaksi, vaan sovimme yhdessä tavoitteet, joiden saavuttaminen määrittelee terapian keston. Keskimääräinen lyhytterapian kesto on 4-5 kertaa. Kesto elää tarpeen mukaan ja on aina tapauskohtaista, joskus jo pari kertaa riittää, toisinaan kertoja tarvitaan enemmän.

Terapiaan pääsee ilman lähetettä ja ajan saa nopeasti.

Laajennan ja syvennän ammattitaitoani opiskelemalla työni ohessa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa Helsingin Lyhytterapiainstituutissa. Valmistun terapeutiksi vuonna tammikuussa 2023 ja tapaan terapia-asiakkaita opiskelija hintaan.

Tapaamisajat:
maanantai klo 08:00-12:30
perjantai klo 08:00-18:00

Söderkullan kartano, Söderkullantie 701, 01150 Söderkulla
Muina aikoina erikseen sovitusti. Lisäksi tapaaminen onnistuu puhelimitse, Zoomin avulla.

Terapian hinta henkilöasiakkaille on 80€ / 90 min (Sisältää alv 24%).

Terapia ei kuulu Kela-korvauksen piiriin eikä ole sosiaali- ja terveydenhuollon palvelua.

Ajan voit varata numerosta +358 40 630 9876 / Sari
Ilta-ajat ovat myös mahdollisia.

Huomaathan, että ajanvarauksen voi perua tai siirtää 24 tuntia ennen varaamasi ajan alkua. Mikäli tämä jostain syystä jää tekemättä, käyttämättömästä ajasta peritään puolet ovh:sta.

Ota yhteyttä. Jutellaan ensin.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa uusia näkökulmia sekä keinoja päästä menneiden yli, selvitä nykyhetkessä, varautua mahdollisiin vastoinkäymisiin ja päästä eteenpäin elämässä. Terapia sopii kaikille, jotka haluavat pitää hyvää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan.

Kehitetään yhdessä uusi suunta.
Ota yhteyttä!

Ole yhteydessä oheisella lomakkeella ja kerro, miten voin olla avuksi.

Sari Bergman
sari.bergman@saagamind.fi
+358 40 630 9876

Nimi ei voi olla tyhjä
Sähköposti ei voi olla tyhjä
Puhelinnumerosi ei voi olla tyhjä

Kuinka paljon on viisi plus yksi?

Lähetä