NLP Practitioner -peruskoulutus, 16pv

Oma NLP taipaleeni alkoi siitä hetkestä, kun eräs ihana Tuire tuli työhuoneeseeni ja kysyi minulta: “Sari, oletko muuten koskaan kuullut NLP:stä? Se vois olla ihan sun juttu.” Muistan, kuinka kirjoitin paperin kulmaan kirjaimet N L P ja ajattelin tutustua asiaan myöhemmin, kun siihen olisi enemmän aikaa. Osallistuin ensin Malmilla järjestettyyn tutustumisiltaan ja siitä se sitten lähti. NLP on mullistanut elämäni. Se on muuttanut tapaani ajatella, toimia ja olla läsnä hetkessä itseäni ja toisia arvostaen. Positiivisesta muutoksestani ovat hyötyneet kaikki läheiseni ja erityisesti minä itse. Parasta NLP:ssä on ollut sen kokemuksellisuuden lisäksi saada toimivat työkalut äitinä, puolisona, tyttärenä, siskona, ystävänä, esihenkilönä, työyhteisön ja eri verkostojen jäsenenä kasvamiseen.

Kansainvälisen käytännön mukainen 16 päivän NLP Practitioner -peruskoulutus antaa mahdollisuuden pysähtyä niiden asioiden äärelle, jotka koet itsellesi tärkeiksi ja jotka lisäävät elämääsi mielekästä sisältöä ja merkitystä. NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline ja sisältää runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Sitä käytetään ja sovelletaan mm. koulutuksissa, kasvatuksessa, valmentamisessa, urheilussa, terapiassa, asiakaspalvelussa, myynnissä, johtamisessa, unohtamatta kunkin omaa henkilökohtaista kasvua. NLP koulutuksesta sinäkin saat oivalluksia ja rohkeutta toteuttaa sellaisia positiivisia muutoksia, joita elämääsi toivot. Opit myös tehostamaan omien voimavarojesi käyttöä ja päästämään irti kahlitsevista ajattelu- ja toimintamalleista.

NLP on kuin onnistumisen taito, jota voi harjoittaa kaikkialla.

Koulutus täyttää Suomen NLP -yhdistyksen sisältö, kesto – ja kouluttaja kriteeristön. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master koulutuksessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle mukaansatempaavalle matkalle.

- Sari

NLP koulutuspäivät 18.2. - 3.9.2023:

 • 18.-19.2.
 • 25.-26.3.
 • 22.-23.4.
 • 27.-28.5.
 • 17.-18.6.
 • 12.-13.8.
 • 1.-3.9. (3 päivää)
Koulutuspäivän kesto: klo 09:30-16:30

Lisäksi ”Get Together-Party” eli yksi koulutuspäivä päätetään koulutukseen osallistujien kanssa yhdessä.

Koulutustila ja koulutusryhmä: Valkovuokonkuja 1, Söderkulla (Sipoo)

Koulutustilanamme toimii Sarin perheen koti. Koulutusryhmään paikan päälle, mahtuu mukaan maksimissaan 16 henkilöä. Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen. Kaikkiin koulutuspäiviin on mahdollista osallistua myös etänä. Zoomin kautta osallistuminen mahdollistaa hyvin keskustelun ja sekä pareittain että pienryhmissä työskentelyn. Olen fasilitoinut hybridi koulutuksia mm. Reetta Vanhasen NLP koulutuspäivissä. Hybridi-päiviä ei tallenneta videolle. Jotta koulutuksesta saa todistuksen, voi poissaoloja olla yhteensä kaksi koulutuspäivää. Puuttuvat poissaolot pääsee korvaamaan seuraavassa koulutuksessa, joka alkaa keväällä ja syksyllä 2023.

Hinta: 1290€ + alv. 24%. Yhteensä: 1599€
Osamaksu: on mahdollista. Koulutuksen voi maksaa erissä ilman erillistä laskutuslisää. Ilmoittautumismaksu: 300 € sis. alv. 24%

Ryhmäkoko: Maksimissaan 16 henkilöä / paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (ilmoittautumismaksu maksettu).

Kouluttaja: Sari Bergman
NLP Trainer, NLP Coach, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Muutos- ja hyvinvointivalmentaja, Master Health Coach, Mindfulnessohjaaja
Työyhteisöjen terapeuttinen inhouse coach, Työnohjaaja ja Työkykyvalmentaja, Kouluttaja

Toimin Suomen NLP yhdistyksessä varapuheenjohtajana.

Koulutuksessa on mukana vierailevia kouluttajia; mm. Reetta Vanhanen

Koulutuspaikan varaukset: sari.bergman@saagamind.fi, puh. 040 630 9876

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Sari Bergman
sari.bergman@saagamind.fi
puh. 040 630 9876
www.saagamind.fi

NLP Pracititioner -koulutuksen sisältö:

 • NLP:n perusoletukset – NLP-ajattelu ja perusoletukset, ajattelu NLP-menetelmien taustalla, maailma ja maailmankuva -ajattelu, systeeminen ajattelu, mielen ekologia.
 • Kontaktin luominen, samauttaminen ja tunneyhteys – Kontakti syntyy kehonkielen ja muun sanattoman viestinnän tasolla. Toisen sanattoman viestinnän tunnistaminen ja oman käyttäytymisen ohjaaminen niin, että kyky luoda kontakteja erilaisten ihmisten kanssa paranee entisestään.
 • Kalibrointi – Toisen ihmisen sisäisen tilan muutosten tunnistaminen ja lukeminen pienen pienistä ulkoisista vihjeistä.
 • Miellejärjestelmät – Ihmisten kokemusten rakentuminen ja toimintatapojen erot miellejärjestelmiä käytettäessä. Miellejärjestelmien huomioiminen itsensä kehittämisessä, omien kokemusten muuttamisessa ja vuorovaikutuksessa, esim. kun esittää asioita toisille ihmisille.
 • Mielle-editoinnit – Miellepiirteet ja niiden vaikutus kokemukseen. Kokemuksen muuttuminen – usein välittömästi – miellepiirteitä muuttamalla.
 • Tavoitteet – Tavoitteen asettaminen siten, että sen saavuttaminen tulee helpommaksi.
 • Metamalli – Kielen käyttäminen niin, että ymmärtää toisen ihmisen ajatusmaailman rakennetta ja sisältöä ja voi tarvittaessa laventaa tai tiivistää sitä.
 • Uskomukset ja niiden muuttaminen – Uskomukset itsestämme, toisista ja elämästä ohjaavat syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme. Miten voi löytää ja muuttaa elämän aikana muodostuneita rajoittavia uskomuksia ja lisätä hyviä, mahdollisuuksia luovia uskomuksia?
 • Loogiset tasot – Kun tutkitaan toimintaa monella eri tasolla, voidaan tunnistaa ja oivaltaa ongelma- ja kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapaino eri tasojen välillä. NLP:n loogisiin tasoihin kuuluvat toimintaympäristö, käyttäytyminen, taidot ja osaaminen, arvot ja uskomukset, identiteetti ja henkinen taso.
 • Erottelutyylit – Ihmisten erilaiset tavat motivoitua ja vastaanottaa eri muodoissa olevaa informatiota.
 • Ankkurointi, ankkurien ketjutus – Aivojen ”ohjelmointi niin, että saa tarvittaessa käyttöönsä erilaisia voimavara- ja resurssitiloja.
 • Swish – Voimavaroja avaava mielikuva.
 • Lisäksi Practitioneriin kuuluu paljon muita ideoita ja menetelmiä, kuten uudelleenmäärittelyt, alitajunnan kanssa keskusteleminen, erilaiset näkökulma-interventiot, erilaisia kielimalleja vuorovaikutukseen, menneisyyden muuttaminen, metaforat, persoonallisuuden osien kanssa työskentely ja osien integroiminen eheyden saavuttamiseksi, aikakokemukset, nopea fobian hoito jne.

Kehitetään yhdessä uusi suunta.
Ota yhteyttä!

Ole yhteydessä oheisella lomakkeella ja kerro, miten voin olla avuksi.

Sari Bergman
sari.bergman@saagamind.fi
040 630 9876

En ole robotti: Kuinka paljon on viisi plus yksi?

Lähetä